Ralph Myerz and the Jack Herren Band

Laster kart ....

Dato / tid
fredag 01.03.2019-lørdag 02.03.2019
22:00-2:30

Stad
Larris Scene, Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

Kategori


Fredag 1 mars 2019: Ralph Myerz and the Jack Herren Band er kjent for sine fantastiske live konserter. No har du muligheten til å oppleve dei LIVE på Larris Scene!

– Dørene opnar kl. 2200 // Konsertstart kl 2300                              
– Bill. kr. 399,- / kr. 349,- (studentar) I døra kr 449,-
– Aldersgrense 20 år.

– Billettsalget starter 7/2 kl 1600. // Last ned appen vår Larris Scene og få early bird pris fram til 14/2-19

Treng du overnatting ? Alle som skal på konsert hjå oss får 10% rabatt på overnatting. Bruk bookingkode D000042034 . Link til web : https://www.scandichotels.no/hotell/norge/forde/scandic-sunnfjord-hotel-og-spa   For bestilling av middag/spa osv kontakt oss på tlf 578 34000 // mail : sunnfjord@scandichotels.com

Ralph Myerz and the Jack Herren Band er et norsk electronicaband. Gruppen ble dannet i 1997 av Erlend «Ralph Myerz» Sellevold sammen med Thomas Lønnheim og Tarjei Strøm.

Bandet lanserte først en egen 12″ med blant annet låten A Special Morning som var deres første utgivelse, så kom en 7″ og en 12″ på plateselskapet Tellé Records, som ble etterfulgt av en del oppmerksomhet fra blader og DJ-er rundt i Europa, inkludert Dimitri from Paris som brukte låten «Nikita» på en av sine «Playboy Mansion CD-samlinger».

I 2002 signerte Ralph Myerz en kontrakt med det amerikanske plateselskapet Emperor Norton Records, og de lanserte sin første EPA Special EP. Albumet A Special Album fulgte ett år senere. Det inneholdt blant annet sporene «Casino» og «Think Twice», som begge ble slagere i klubber rundt omkring i Europa, og kommersielt i Norge, og gikk rett inn på 2.-plass på VG-lista topp 20. For albumet vant de Alarmprisen 2004 i klassen elektronika. I løpet av turneene der de promoterte albumet, slo gitarist Mads Berven seg sammen med dem på liveshows.

I 2004 kom albumet Your New Best Friends, og ble godt mottatt av kritikere i Europa. Blader som Mixmag, Djmag og Sunday Times lovpriste det nye albumet som «Downtempo Heaven». Nok en gang ga albumet de en Alarmpris i klassen elektronika, denne gang under Alarmprisen 2005. Liveshowene deres fikk et stort rykte på seg både i Norge og resten av Europa om at de kombinerte diverse slaginstrumenter og pyroteknikk. Bandets medlemmer har uttalt i mange intervjuer at de er fans av rockegruppen KISS, og at dette har hatt stor innvirkning på liveshowene deres. Navnet til bandet er tatt fra B-filmregissøren Russ Meyer, og Jack Herren er en fiktiv kameramann.

I juni 2006 utkom singelen «Kill the DJ». Låten er hentet fra albumet Sharp Knives & Loaded Guns som kom ut i september 2006. Låten «The Teacher» fra samme album (en tolkning av The Kids‘ «Forelska i Lærer’n») er å finne på radiokanalen «Radio Broker» i actionspillet Grand Theft Auto IV.

Mot slutten av 2008 trakk Thomas Lønnheim seg fra bandet.[1] Forholdsvis raskt ble to nye bandmedlemmer rekruttert; bassist Benjamin Helland og gitarist Thomas Larsen.

Bandet ble oppløst i 2017 i en ekstremt kort periode av grunnleggeren Ralph Myerz